חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

מעדן שוקולד קרמי ב-30 שניות

מעדן שוקולד קרמי טבעוני
מעדן שוקולד קרמי ב-30 שניות

אז סיפרתי לכם שאני משתדלת לאחרונה לאכול בריא יותר.

הפחתתי סוכר וגלוטן מהתפריט (לא לגמרי. אני אנושית אחרי הכל).

ממצב של לחיות על לחם הגעתי למצב של פרוסת לחם (מחמצת. שיפון. קל.) אחת! ביום.

אחד היתרונות של הורדת סוכר מהתפריט, הוא ההנאה ממתיקות טבעית של מזונות שבחיים לא היית חושבת שהם מתוקים. נשבעת לכם שלא ידעתי שמלפפון או קישוא יכולים להיות כל כך מתקתקים. ולפני כמה ימים אכלתי תפוח ולא הצלחתי לגמור אותו מרוב שהיה מתוק. כך גם עם שוקולד. אף פעם לא חיבבתי שוקולד חלב. או לבן לצורך העניין (גם הייתי בטוחה שהוא בכלל לא שוקולד, אבל מסתבר שיש בו 27% מוצקי קקאו אז הוא כן), אבל לא יכולתי להתקרב לשוקולד מעל ל-70% מוצקי קקאו. עכשיו אני מתענגת על 85% או 90% (קוביה או שתיים).

אממה, עדיין מתחשק לי מתוק קלאסי מדי פעם והפעם הקרייבינג היה חזק במיוחד. לשוקולד. אבל לא ל"סתם" שוקולד, אלא למעדן שוקולד קרמי, עשיר, שמנתי וקטיפתי. מעדן הגולן\מילקי סטייל. אבל בלי להוסיף סוכר, בלי בישול, בלי לעבוד קשה ובלי להוסיף כל מיני מסמיכים או מקרישים שיתנו את המרקם הסמיך, היציב והקרמי שיש למעדנים התעשייתיים.

משהו פשוט כזה שאפשר להכין תוך שתי דקות בבית עם מה שיש בבית.

בלי הרבה דרישות, אה?

תכל'ס, לא בעיה בכלל.

מתכון ל-2 מנות קטנות או אחת נדיבה

איך מכינים:

לתוך הכוס של הנינג'ה או בלנדר קטן תכניסו:

  • חצי אבוקדו בשל
  • בננה קטנה בשלה מאוד
  • תמר
  • 1/2-2/3 חלב קוקוס\סויה
  • כף קקאו הולנדי משובח
  • אפשרות – 2/3 כף מידה של אבקת חלבון בטעם וניל (השתמשתי בשל sun warrior) אבל ממש ממש לא חובה.

מבלנדרים 30 שניות בדיוק ולוחצים על food puree (כן, התוכנית לאוכל של תינוקות). וזהו!

מעבירים לצלוחית ומחסלים עם כפית. אם רוצים מפנפנים כמוני את הטופ עם קצת קוקוס טחון, פולי קקאו גרוסים ופירות יער טריים או קפואים אבל ממש ממש לא חייבים.

אתם עוד פה? לכו להכין ותודו לי אחר כך 🙂

 

 

 

 

השארת תגובה

דילוג לתוכן