חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

מאפה פרח בצק עלים חגיגי במילוי תרד וצנוברים ובציפוי רוטב פטריות עשיר

היי חברות וחברים!

כמעט הגיע ראש השנה ופחדתי שלא אצליח להעלות את המתכון הזה בזמן, וחבל, כי הוא באמת מתכון מושלם!

אני מתרגשת לשתף סרטון שצילמנו ממש עכשיו לחברת שמרית: מאפה חגיגי של פרח בצק עלים מוכן לאכילה של שמרית במילוי תרד, תפוח אדמה וצנוברים עם רוטב פטריות עשיר. המאפה מתאים למנה ראשונה לראש השנה ולכל השנה והוא טעים בטירוף!

מנה חגיגית, מרשימה וטעימה!

אני ממש גאה במתכון הזה כי הוא יצא טעים בטירוף ועשיר במרקמים, הרבה בזכות הבצק המופלא של שמרית. משום שהוא נטול מרגרינה (תהרגו אותי איך הם הצליחו לעשות את זה), יצא מאפה אוורירי וקליל שהפריכות בו מתפצפצת בכל ביס. אפשר כמובן למלא בכל מילוי, אבל השילוב של התרד, התפוח אדמה והצנוברים מחמיא לו במיוחד ועם רוטב הפטריות נוצר שילוב מרקמים מושלם.

מומלץ להכין באותו יום ולהגיש חם!

למתכון המלא היכנסו לעמוד המתכון באתר של שמרית 

 

כאן בזווית מחמיאה נוספת

 

 

1 תגובה

השארת תגובה

דילוג לתוכן