חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

ארטיק דאבל שוקולד-שקדים

קיץ. חם.

בא לי איזה ארטיק מפנק. עדיף בטעם שוקולד. עם ציפוי שוקולד קראנצ'י כזה, כמו מגנום.

שמעתי באמת שיש מגנום טבעוני, אבל עד שיביאו אותו לארץ תצא לי הנשמה והסבלנות, אז אכין כבר בעצמי 🙂

ומה אתם יודעים, להכין ארטיק בבית זה ממש לא אישיו. כל מה שצריך זה קערה, מטרפה, כמה כוסות חד פעמיות והרבה סבלנות כדי שייצא קינוח מעלף שמספק את הצורך למתוק, והכל בפחות מ-10 מרכיבים פשוטים שאפשר למצוא בכל סופר.

אז יאללה, מתחילים!

חומרים לתבנית של 6 ארטיקים + 8 ארטיקים קטנים בכוסיות אספרסו חד פעמיות

  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כוסות חלב אורז\שקדים
  • 1 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
  • 5 כפיות ממרח שקדים\חמאת שקדים

לציפוי

  • 250 גר' שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן

תוספות וקישוטים (אפשר לבחור אחד או יותר מהתוספות הבאות או להשאיר ככה, גם יוצא טעים מאוד):

  • חצי כוס שקדים מולבנים קצוצים
  • 5 עוגיות לוטוס טחונות לפירורים
  • 2 כפות אגוזי לוז קצוצים ומסוכרים
  • קוקוס טחון
  • סוכריות צבעוניות
  • מקלות ארטיק חצויים לנעיצה בארטיקים שבכוסות

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה פודינג שוקולד, סוכר, חלב שקדים ושמנת צמחית.

טורפים ידנית או במיקסר עד שנוצרת בלילה אחידה.

מעבירים לתבניות הארטיקים ומוסיפים לכל ארטיק חצי כפית ממרח שקדים.

מעבירים להקפאה ל-45 דקות.

מוציאים מהמקפיא ונועצים את המקלות במרכז כל ארטיק.

מחזירים להקפאה למשך 3 שעות לפחות.

מוציאים את הארטיקים מהמקפיא ומשחררים מהתבניות.

ממיסים שוקולד מריר, מוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומעבירים לכלי צר וגבוה.

טובלים כל ארטיק בשוקולד ומיד אחר כך מגלגלים בציפוי הנבחר.

עובדים בזריזות כי השוקולד מתקשה במהירות.

מניחים על תבנית מצופה בנייר אפייה לייצוב.

מגישים מיד או מחזירים למקפיא לייצוב נוסף.

1 תגובה

ארטיק נוטלה טבעוני בציפוי קראנצ'י של שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים - veggiez 29/07/2019 - 11:34

[…] נזכרתי  שצילמנו מתכון דומה כשרק פתחנו את הערוץ לארטיק שוקולד שקדים והחלטתי לשדרג אותו קצת […]

השב

השארת תגובה

דילוג לתוכן