חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

מרק קרם אפונה קר עם סלט תירס, צ'ילי וכוסברה

 

למרק (4-6 מנות):

  • 500 גרם אפונת גינה קפואה או טרייה
  • 1 גזר, קלוף וחתוך גס
  • 1 בצל בינוני, קלוף
  • 1.5 ליטר מים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 250 מ״ל (1 כוס) שמנת סויה 5% לבישול

לסלט:

  • 2 קלחי תירס טריים
  • 1/4 צ׳ילי אדום חריף פרוס דק או לפי הטעם
  • חופן עלי כוסברה שטופים ומופרדים מהגבעולים
  • 3 כפות שמן זית
  • כף גרעיני חמנייה טבעיים

אופן הכנה:

שמים בסיר גדול את האפונה, הגזר, הבצל, המים והמלח.

מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים ביחד 20 דקות.

מעבירים לבלנדר או למעבד מזון וטוחנים את המרק לקרם.

מוסיפים את השמנת סויה ואת הכמון ומתקנים תיבול.

מצננים.

בינתיים מכינים את הסלט הקטן:

מגלחים עם סכין את קלחי התירס לתוך מחבת עם כף שמן זית.

מטגנים כמה דקות ומורידים מהאש.

מערבבים את התירס עם הצ׳ילי והכוסברה.

מתבלים במעט שמן זית.

להגשה: יוצקים מרק לקערות ומניחים במרכזן את סלט התירס.

מזלפים עוד כמה טיפות שמן זית מסביב, מפזרים גרעיני חמניות ומגישים.

מקור המתכון: חוברת שבועות 2016 תנובה

השארת תגובה

דילוג לתוכן