חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

רביולי גזר בטטה וג'ינגר ברוטב שמנת ובזיליקום מהיר

אחד הדברים שהכי חסרו לי במזון ללא מוצרים מהחי הוא התענגות על מנת פסטה מפנקת, עדיף במילוי מושחת ככל האפשר.

ואז טעמתי את הרביולי של סיון מ- פסטורלה – pastorale והתמכרתי!

הוא עדין, נימוח, נעים לחיך וגם לקיבה ובשלל טעמים מנצחים. אז קבלו לכבוד תכף-חגיגות-שנתיים של הערוץ ולרגל העונה החמה, סרטון קצר ופשוט שיחד עם סלט סוגר פינה לארוחת הצהריים או הערב.

מרכיבים ל-2-4 מנות

1 חבילה רביולי גזר, במילוי בטטה וג'ינג'ר של פסטורלה

1 חבילה שמנת סויה 5% או אורז (לי עבד מעולה חצי חצי)

2 שיני שום

עלי בזיליקום טרי משני גבעולים או יותר (לפי הטעם)

רבע כוס שמן זית

2 כפיות מלח ים אטלנטי

לפי העין והטעם – פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט טחון טרי

איך מכינים:

1. מחממים סיר גדול עם הרבה מים ועם כפית מלח

2. מביאים לרתיחה.

3. מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שהם צפים.

4. מכבים את האש ומוציאים בעזרת כף מחוררת.

בזמן שהרביולי מתבשל מכינים את הרוטב:

1. מחממים מחבת עם שמן הזית

2. פורסים שיני שום ומטגנים עד הזהבה

3. יוצקים את השמנת ומביאים לסף רתיחה

4. מתבלים

5. מוסיפים את הרביולי ומערבבים בעדינות

6. מוסיפים עלי בזיליקום ועוד תבלינים במקרה הצורך

7. מורידים מהאש לצלחת גדולה ומתאפקים לא לאכול הכל מהמחבת

לעמוד23 של פסטורלה בפייסבוק לחצו כאן

השארת תגובה

דילוג לתוכן