חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

סלסלות קדאיף במילוי קרם וניל ותפוחים מקורמלים

איך שמתקרב ראש השנה כולם נכנסים לבהלת ארוחת החג הראשון. והחג השני.

אוי הברוך! הרשת גועשת במתכונים ללביבות פראסה וקישואים (הברכות), הפיד מתמלא בגולשים ששואלים שאלות לחוצות על מנה ראשונה ועיקרית ותוספות.

ולי? לי יש רק קינוח בראש. כי שנה חדשה זו שנה מתוקה, וצריך לדאוג שהיא תתחיל ככה ברגל ימין, עם חיוך שבע רצון ועדיף עם משהו מתוק בפה.

אז זה הקינוח שלי לחג.

קינוח קליל וטעים, גם בטעם וגם בהכנה.

כזה שנראה מיליון דולר אבל בעצם לוקח פחות מחצי שעה להכין.

אל תגלו לאף אחד, אבל יש פה, במיוחד בשבילכם, אחד כזה בדיוק.

מרכיבים ל-12 סלסלות אישיות בתבנית שקעים

לקדאיף:

  • ½ חבילה שיערות קדאיף
  • 150 גר' שמן קוקוס
  • 40 גר' א. סוכר

לקרם וניל:

  • 1 חבילה שמנת מתוקה צמחית (ריץ')
  • 1 כוס חלב סויה ללא סוכר
  • ½ שקית פודינג וניל

לתפוחים:

  • 2 תפוחים חמוצים מזן גרני סמית או פינק לייידי, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 50 גר' מחמאה\נטורינה\שמן קוקוס
  • 2 כפות סוכר דמררה
  • 2 כפיות קינמון טחון

לזיגוג (לא חובה): מעט סילאן טבעי

איך מכינים:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים בקערה את שיערות הקדאיף, שמן הקוקוס ואבקת הסוכר.

מסדרים את התערובת בתוך תבנית שקעים.

אופים 10-15 דקות עד הזהבה.

מצננים.

מכינים את הקרם:

מקציפים יחד שמנת מתוקה, חלב סויה ופודינג וניל.

מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ושומרים במקרר עד לשימוש.

לתפוחים:

ממיסים מחמאה או שמן קוקוס במחבת.

מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים.

מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים עד שכל התפוחים מצופים היטב בתערובת.

מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים למגע אך עדיין קפיציים (3-4 דקות).

מורידים מהאש.

 

מצלחתים:

מסדרים על צלחת קערת קדאיף, מניחים 2-3 קוביות תפוחים בתחתית הקערה. מזליפים מעל בתנועה סיבובית את קרם הוניל, מוסיפים עוד 2-3 קוביות תפוחים מקורמלים. אם רוצים מזגגים עם כפית סילאן.

מגישים.

שנה טובה ומתוווווקה שתהיה!

השארת תגובה

דילוג לתוכן