חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

כדורי שוקולד סופר פוד (עם ספירולינה טריה)

מצרכים ל-30 כדורים לערך:
1 חפיסת ספירולינה טרייה
1 מיכל שמנת צמחית מתוקה
250 גר' פתי בר (שרוול אחד)
200 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמן קוקוס מומס
לקישוט: אבקת קקאו עשירה/סוכריות לקישוט/ שוקולד מפורר/שוקולד לבן/קוקוס ועוד, כיד הדמיון

איך מכינים:

מרסקים את הפתי בר במעבד מזון, עד לקבלת פירורים.

מחממים את השמנת המתוקה בסיר, ומסירים מהאש רגע לפני הרתיחה.

מוסיפים לשמנת 100 גרם שוקולד המריר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר ואת חפיסת הספירולינה הטרייה (שהופשרה מבעוד מועד) ומערבבים היטב.

מצננים.

מכינים מגש עם מנז'טים קטנים (עטרות נייר).

מוסיפים לתערובת שמן קוקוס מומס, לשים מעט ומגלגלים ליצירת כדורים.

ממיסים את 100 גרם השוקולד הנותר. טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומגלגלים בציפוי הרצוי.

מניחים את כדורי השוקולד בתוך המנז'טים (אחד בכל מנז'ט) וזוללים מיד או שומרים בקירור לאח"כ

***הפוסט הוכן בשיתוף עם ספירולינה קדרון***

הכנתם? אהבתם? שדרגתם? ספרו לנו!

ואל תשכחו לעקוב אחרינו גם בפייסוש ובאינסטוש

השארת תגובה

דילוג לתוכן