שוטפים היטב את הברוקולי ומפרקים לפרחים
מחממים שמן זית בסיר גדול
קוצצים בצל לקוביות ומטגנים בסיר עד הזהבה
קוצצים את שיני השום ומוסיפים לסיר
מטגנים כ- 3 דקות להזהבה קלה
מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות
מוסיפים לסיר את תפוח האדמה ואת פרחי הברוקולי
מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות נוספות
מוסיפים מים לכיסוי
מוסיפים תבלינים - אבקת שום, א. בצל, חוויאג', א. מרק, מלח ופלפל
מגבירים להבה ומביאים לרתיחה
מכסים, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-30 דקות או עד שהירקות רכים
מכבים את האש
טוחנים עם בלנדר מוט בתוך הסיר עד למרקם חלק
יוצקים קרם קוקוס וטוחנים שוב
טועמים ומתקנים תיבול
מדליקים את הגז ומביאים לרתיחה
מורידים מהאש
במחבת קטנה קולים את שבבי השקדים עד הזהבה
יוצקים את המרק החם לקעריות ומפזרים מעל את השקדים הקלויים
בתיאבון!