Go Back
+ servings
הדפס מתכון
5 from 6 votes

עוגיות שוקולד צ'יפס שקדים קטוגניות

גם לקטוגנים מגיע להתפנק עם משהו טעים! קבלו מתכון לעוגיות קטוגניות וטבעוניות, ללא ביצים, חלב וסוכר אבל קלות להכנה, פריכות וטעימות. מושלמות לקפה או כפינוק מתוק :)
זמן הכנה4 minutes
זמן בישול13 minutes
זמן כולל17 minutes
סוג המנה: Dessert, קינוח
מילת מפתח: keto, monkfruit, sugarfree, ללא גלוטן, ללא סוכר, עוגיות, קטוגניות, שוקולד צ'יפס, שקדים
מנות: 24 יחידות
קלוריות: 63קק"ל

מצרכים

  • 120 גר קמח שקדים
  • 50 גר קמח קוקוס
  • 120 גר תחליף סוכר מונק פרוט
  • 70 גר שמן קוקוס
  • 30 גר רסק תפוחים ללא סוכר
  • 5 גר תמצית וניל
  • 2.5 גר סודה לשתיה
  • 100 גר שוקולד צ'יפס ללא סוכר

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות
  • מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה
  • מערבבים בקערה אחת את כל החומרים היבשים - קמח שקדים, קמח קוקוס
  • מוסיפים את כל החומרים הרטובים לא חשוב הסדר
  • מערבבים לאיחוד
  • מקפלים פנימה את השוקולד ולשים קצת עם הידיים
  • בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל של כדורי פינג פונג
  • מניחים על נייר האפייה במרווחים שווים ולוחצים עם כרית כף היד ליצירת צורת עוגיה
  • אופים 13 דקות בדיוק
  • מוציאים ומצננים לחלוטין לפני ההגשה. העוגיות עוד רכות כשהן יוצאות מהתנור אך מתקשות בחוץ.

ערכים תזונתיים

Serving: 21g | קלוריות: 63קק"ל | פחמימות: 2גרם | חלבון: 1גרם | שומן: 6גרם | שומן רווי: 3גרם | נתרן: 33מ"ג | סיבים: 1גרם | סוכר: 1גרם | סידן: 11מ"ג | ברזל: 1מ"ג