חיפוש

קצת עלינו

היי, אני מירב, ויחד עם עידו, בעלי והשותף שלי, הקמתי את Veggiez לפני כ-5 שנים מתוך רצון לשתף את הידע שלנו בבישול ובצילום של מתכונים טבעוניים שיהיו קלים להכנה וטעימים (כל מתכון שעולה עובר בדיקות QA מדוקדקות ויסודיות בקרב חברים, שכנים, קרובי משפחה ועוברי אורח מזדמנים.

בשנה האחרונה הקמנו את סטודיו Veggiez – סטודיו 100% טבעוני לצילום ובישול הממוקם באזור התעשייה במודיעין הידוע גם בשם ישפרו סנטר. בסטודיו אנו מצלמים אוכל טבעוני בלבד, מוצרים ואנשים. הסטודיו מעוצב באווירה ביתית וחמימה וכולל מטבח גדול ונוח, אפשרויות צילום מרובות – מותאם במיוחד להפקות וידיאו ולכל הפקה אחרת כולל צילום תדמית ואפילו תוכניות טלוויזיה!

בקרוב

סדנת ניהול קונפליקטים דרך המטבח של וג'יז צוות מנצח!

אנחנו גם כאן

רוצים לקבל עדכונים במייל?

עקבו אחרינו בפייסבוק

סופר שייק: בננה, אגס, תמר, גוג'י ברי וספירולינה טרייה

חם היום.

חם כל כך שאין כוח לעשות כלום.

לא לבשל. לא לאפות. ובטח לא להתעמל!

אבל מתחשק משהו קר ומפנק…

אז הכנתי לנו שייק על בסיס בננה ופירות אבל עם תוספת בריאה וטעימה של ספירולינה טריה שמעלה אותו לדרגת סופר-שייק והופכת אותו מסתם נשנוש טעים (ומשמין) לארוחה שלמה מלאה בויטמינים, מינרלים וברזל!

איזה כיף שאוכל בריא הוא גם כזה טעים, נכון?

אני מוכנה לאכול כזה כל הקיץ 🙂

 

***הפוסט הוכן בשיתוף ספירולינה קדרון***

 

השארת תגובה

דילוג לתוכן